Milli ve Kültürel Değerleri Canlandırma Topluluğundan Anlamlı Etkinlik (MİLLİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ CANLANDIRMA TOPLULUĞU )

Tarih: 3 Kasım 2017, 05:56

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi bünyesinde milli ve kültürel değerleri canlandırmak milli şuuru uyandırmak sorumluluk kaygısıyla çalışmalarına devam eden Üniversitemiz Milli ve Kültürel Değerleri Canlandırma Topluluğu otizme dikkat çekmek için boya el baskısı yaptı.

2017-2018 akademik yılı için aldığı farkındalık etkinlikleri kararı ile farklılıklara ses olmak çevreyi bilinçlendirmek amacıyla topluluk ve gönüllü öğrenciler, otizm farkındalık çalışmasını gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında bilgilendirme broşürleri dağıtılıp, el boyama etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından faaliyete katılım oldukça fazla olduğu gözlemlenirken, otizm farkındalık çalışması fakülte bazında yankı uyandırdı.

Bu çalışma ile otizmli bireylerin toplum içerisindeki varlıklarının hissedilmesi bir nebze de olsa sağlanmış oldu.